29-05-08

Gifslang bijt man... in zijn penis...

gifslangGifslang bijt man in penis

Een Australische man die langs de kant van de weg even wilde urineren, belandde op een nogal genante manier in het ziekenhuis. Terwijl hij zijn gevoeg stond te doen, kroop er een slang tussen zijn benen en beet ze naar zijn penis.

De man stopte een maand geleden aan de kant van de weg in Laura, zo'n 300 kilometer ten noordwesten van Cairns in het noordoosten van Australië. Het verhaal raakte gisteren pas bekend, toen de dienstdoende ambulancier het verhaal bevestigde in de krant.

Het slachtoffer mocht volgens de ambulancier trouwens van geluk spreken. Hij werd immers gebeten door de bruine slang, een van de meest giftige slangen die in Australië voorkomen. Doordat de man de slang net op tijd zag, kon hij zich nog wegtrekken. Toch slaagde de slang erin even naar zijn lid uit te halen. Meer dan genoeg om hem te doen overgeven en kermen van de pijn.

De ambulanciers die erbij gehaald werden, verzorgden de wonde ter plekke. Toen in het ziekenhuis bleek dat er geen gif in de huid was achtergebleven, mocht het slachtoffer naar huis.

13:46 Gepost door human in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.