28-05-08

Kat na 14 maanden... terug thuis

Boelie de poes
Na 14 maanden is Boelie weer terug

,,Iedereen is door het dolle heen,’’ besluit Marijke Mulder het opmerkelijke relaas over Boelie. Veertien maanden geleden kende de 60-jarige uit de Scheppingstraat in Den Haag intens verdriet, sinds de kater van de buren de kuierlatten nam.

Zaterdag sloeg de stemming om, want Boelie (11) bleek nog in leven!

,,In maart vorig jaar gingen mijn buren, de familie Papernot, op wintersportvakantie,’’ haalt Marijke Mulder de maartse gebeurtenissen van 2007 terug.

,,Ik nam voor die periode de zorg van Boelie op me, dat lieve beest. Twee dagen ging het goed, maar daarna liet hij zich nooit meer zien. We hebben allemaal gehuild: Cees en Julia, hun kinderen Demi en Joey en ik. Ze hebben er daarna alles aan gedaan om hem terug te vinden: flyers gemaakt en ’s nachts de straat op, op zoek naar hun lievelingsdier. Maar helaas, alles tevergeefs.’’

Ruim een jaar bleef het stil rond de kater. Tot afgelopen zaterdag. ,,De Dierenambulance nam contact op, dat hij was gevonden. Via een chip in de nek. Waar hij eerst heeft gezeten, weten we eerlijk gezegd niet. De afgelopen zes maanden bleek hij een graag geziene gast bij een coffeeshop bij de Haagse Markt, maar het meisje van dat bedrijf heeft hem onlangs naar de dierenopvang gebracht. En zo is Boelie weer thuis,’’ concludeert een overgelukkige buurvrouw.

13:00 Gepost door human in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amazing! Wat een leuk nieuws. Na zo een lange tijd was dit wel een mirakel zeker!Wij zijn heel blij voor jullie en ook voor Boelie natuurlijk!
Saiko en goofry

Gepost door: lies | 28-05-08

De commentaren zijn gesloten.