26-05-08

Kat laten dood gaan niet strafbaar...

katjesKat dood laten gaan niet strafbaar

Een man in Spijkenisse heeft een boete gekregen voor het 'weggooien van dode katten'. Dat de beestjes door onderkoeling waren gestorven, kon hem strafrechterlijk niet worden aangerekend.

De man had een moederpoes met vijf pasgeboren kittens in een kennel buiten opgesloten, zo meldt RTV Rijnmond. De hele nacht in de regen waren de kittens onderkoeld geraakt en overleden er twee.

De dierenkweller verklaarde dat hij de katten 'vergeten' was. Omdat dat niet strafbaar is kreeg de man alleen een boete voor het weggooien van het dode katje, zo meldt de regionale zender

17:00 Gepost door human in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

kittens onderkoeld ja hallooooo ze zouden echt de wet eens moeten veranderen een rechter bepaald even dat ie niet strafbaar is ! och het zijn maar dieren en wat maakt het uit er zijn toch katten genoeg toch !!! en dan zo'n mafkees die even zeg ik ben ze vergeten,man je bent geen dier waard ze moesten hetzelfde met die gek doen lekker buiten opsluiten en lekker onderkoeld raken . Ik hoop dat die gek nog erger gestaft wordt in de toekomst. klappen moest die mafkees krijgen met een paar goede blauwe luiken !!!!

Gepost door: miranda | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.