06-05-08

Zwaluwen verstoren bbq

zwaluwenFamilie krijgt 200 zwaluwen in huis

De familie Anderson zag tijdens een barbecue bij de buren een zwerm vogels overvliegen en maakte toen een grapje over de Hitchcockfilm tot Allison naar huis ging.

Vogels binnen
Plots zag ze achter het raam drie vogels zitten. Ze besloot toen om haar man te halen, hij zou wel even die drie beesten het huis uitjagen. "Maar er zaten er wel tweehonderd. Ze vlogen overal, zaten in elke kamer. Ik kon er echt niet om lachen, werd hopeloos, vroeg me af hoe we ooit al die vogels het huis uit zouden krijgen." Met een riek gingen ze aan de slag in een poging de vogels het huis uit te krijgen maar dat lukte niet echt. Een voor een heeft haar man de beesten gevangen en buitengezet.

Ramen laten openstaan
Veel zin had het niet want hij had een aantal ramen laten openstaan. "Ze leken wel een boemerang, ze kwamen gewoon terug." De vogels hadden schrik en poepten het huis vol. Volgens de familie ging het om een zwerm zwaluwen. "En die volgen hun leider", weet Bill Miller van de dierenbescherming in Redlands. Pas nadat Scott alle ramen en deuren gesloten had, kon hij opnieuw beginnen met het buitengooien van de vogels, meldt Redlandsdailyfacts

15:31 Gepost door human in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.