21-02-07

pas op... reuzeratten...

Reuzenratten terroriseren appartement in Schaarbeek

Brahim Benhlal, een bewoner van de Milcampslaan in Schaarbeek, heeft in anderhalve maand al 44 ratten gedood in zijn appartement. "Ze wegen allemaal tussen een en anderhalve kilo", legt de man uit. Niemand schijnt het probleem te willen oplossen.

"Ze eten alles. Mijn kleren, mijn boeken, de meubels, het eten. Overal bijten ze gaten in. Wanneer ik televisie kijk, zie ik ze rondlopen in mijn woonkamer. 's Ochtends ren ik achter ze aan met een racket", vertelt de man. Hij heeft al aangeklopt bij de vastgoedmaatschappij die hem het appartement verhuurt. Daar werd hij doorverwezen naar de gemeente, die ook machteloos schijnt te zijn.

Hele wijk
Volgens vastgoedkantoor Europimmo, dat verantwoordelijk is voor het appartement, verspreidt het probleem zich over de hele wijk. "We hebben alle gaten dicht gemaakt en gas in de ventilatie gelaten. Vervolgens hebben we de gemeente gecontacteerd. Die is donderdag de ratten komen bestrijden", vertelt het kantoor.

De huurder wijst dat echter van de hand. "Vorige vrijdag zijn ze langsgekomen, maar ze zeiden dat het hun taak niet was", vertelt hij. Volgens La Dernière Heure zou er in Brussel een rat per inwoner zijn.

16:58 Gepost door human in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

schandalig hallo,echt schandalig dat stad brussel niet alles onderneemt tegen deze rattenplaag!!,ze zouden hun beter daarmee bezig houden in plaats van inwonenden van brussel die meer dan 6 huisdieren bezitten(die niemand kwaad doen)vele bezoekjes te brengen en huisdieren laten weghalen indien ze niet vlug een attest verkrijgen van de milieudiensten!!!

Gepost door: brigitte | 22-02-07

De commentaren zijn gesloten.