07-02-06

plastische chirurgie kangoeroe

Kangoeroe ondergaat plastische chirurgie

Het zit celebrity-kangoeroe Feznick, die wordt klaargestoomd om Hollywood te veroveren, niet echt mee. Het dier moest een lipoperatie ondergaan nadat hij in een Hollywood-boerderij werd gebeten door een wolf. Maar nadat een team van gespecialiseerde dierenartsen en plastische chirugen eraan te pas kwam, kan de kangoeroe van 34 kilogram zijn acteercarrière snel hernemen.

Hazenlip
Vorig jaar stak Feznick zijn snuit onder een hek in een boerderij waar dieren worden gehokt die in films figureren. Een wolf beet hem meteen in het gezicht, wat Feznick opzadelde met een hazelip die zijn carrière kon beschadigen. Maar na een geslaagde operatie van twee uur heeft Feznick weer een snuitje dat prima is voor het witte doek. Feznick maakte in het verleden al dikwijls zijn opwachting tijdens bedrijfsfeestjes en sierde vorig jaar nog de rode loper tijdens de première van Kangaroo Jack.

Uniek
De operatie met plastische chirurgie was de eerste ooit op een dier toegepast. De eigenaar van Feznick hoeft niet op te draaien voor de kosten. "De operatie was vergelijkbaar met een normale", zegt plastische chirurg Theodore Corwin. "Alleen was de patiënt wat hariger." (ODBS)

17:28 Gepost door human | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.