07-02-06

Bevroren eekhoorn

Bevroren eekhoorn- en aardappelgevaar

Verzekeringskantoors krijgen de vreemdste claims te verwerken. Onder meer een bevroren eekhoorn en een hinderende aardappel behoren tot de claims die het verzekeringskantoor Norwich Union niet snel zal vergeten. Vreemde ongevallen waar dieren aan te pas komen, staan bovenaan de lijst van bizarre claims, gevolgd door bizarre incidenten waar eten bij betrokken is.

Eén chauffeur diende een claim in toen een bevroren eekhoorn, die uit een boom viel, zijn autoruit aan diggelen sloeg. Een andere chauffeur gaf een wespensteek de schuld van de botsing de auto voor hem. Een andere bestuurder kon niet remmen omdat er een aardappel onder het rempedaal vastzat.

Bevroren kebab
Eén claim in het bijzonder viel het personeel op: “Terwijl ik een bocht nam, sprong een van de deuren open, waarna een bevroren kebab uit de auto vloog en een voorbijrijdende auto beschadigde."

“We maken veel vreemde dingen mee, maar we waren zelf verbaasd over het aantal ongevallen waar dieren of eten bij betrokken is,” zegt een woordvoerder van het verzekeringskantoor. Alle claims waren wettelijk in orde en werden onderzocht.

16:48 Gepost door human | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.